Spring til indhold

Terracotta krukker på terrasse, så kan du nyde din fritid

  • af

Er der noget bedre end en flot have og terrasse? Mange drømmer om en terrasse der er så lidt vedligeholdelse ved som muligt. Skab et flot udtryk samtidig med minimal vedligeholdelse ved hjælp af terracotta krukker på terrasse. På den måde får du optimal udnyttelse af din terrasse.

Skab hygge på terrassen med terracotta krukker

Vil du gerne skabe en hyggelig og brugbar terrasse? Det kan virke en smule uoverskueligt at gå i gang med. Men egentlig behøver det ikke at være så svært.

Tænk eventuelt over at opdele terrassen i små oaser. For eksempel kan du lave det til et område hvor man spiser, et område hvor man slapper af i lounge stil og så videre. Inddel de forskellige zoner med terracotta krukker med flotte grønne planter i.

Vælg eventuelt nogle planter der kan overvintre. For eksempel er hosta en nem plante at få til at komme igen. Det er super hyggeligt med rustikke krukker på terrassen, og de passer stort set ind i alle stilarter.

Undgå ukrudt omkring dine planter –plant dem i terracotta krukker

Det har længe været moderne at plante sine blomster i krukker fremfor bede. Fordelen er, at de ikke breder sig mere end man gerne vil have.

En anden fordel er, at der på denne måde ikke kommer samme mængde ukrudt imellem blomster og planter. Sørg for at vælge nogle blomster og grønne planter der kan overvintre. På den måde, har du det nemmere i årene der kommer. Husk at tjekke om dine terracotta krukker kan tåle frost. Ellers overvej at tage dem ind om vinteren.

Nyd din fritid med en flot terrasse

Når først du har fået indrettet en terrasse med forskellige zoner, vil du kunne nyde din fritid. Nyd at sidde og grille en sommeraften, eller hvad med en drink i loungeområdet? Sørg også for at der er indrettet så børnene kan nyde det ude på terrassen.

Når der er tænkt på alle, kan man rigtig hygge sig og slappe af på terrassen. Lige hvad man trænger til, når man endelig skal nyde sin fritid.