Spring til indhold

Livsnyder? Dette brand er perfekt til din garderobe

  • af
modetøj

Er du en vaskeægte livsnyder? Hvis du elsker at nyde små gåture i pragtfulde omgivelser, sætte dig med en lækker kop kakao under tæppet om aftenen, og i det hele taget bare nyde at være til, så vil du måske gerne have en garderobe, der passer til denne personlighed. Alle tøjmærker har deres helt egen stil, og nogle gange vokser man bare fra et tøjmærke eller tøjmærket udvikler sine designs i en anden retning, end man selv føler er pænt og behageligt. I denne artikel vil vi komme med nogle bud på, hvad du kan forny din garderobe med for at få nogle moderne, smarte og flotte outfits.

Continue – dansk design med flotte flæser og blonder

Der findes et rigtigt lækkert mærke, som du måske ikke har hørt om før – nemlig Continue. Grunden til, hvis du ikke har hørt om det, er formentlig brandets lave alder. Det blev nemlig startet i 2017 og er et dansk mærke, der bliver designet og inspireret af den skandinaviske stil. Continue designer hver sæson en unik og smuk kollektion, der bærer præg af komfort og smart look. Tøjdelene har deres egen unikke stil med flotte blonder og flæser, der står langt fra det simple og minimalistiske.

Hos dette mærke finder du ikke stift og stramt tøj, der er ubehageligt at have på. Du finder derimod tøj til den ægte livsnyder, der gerne vil have, at tøjet sidder godt, men uden at det sidder stramt og er stift. Du finder lange, flotte kjoler, der leder tankerne hen på en anden tid, hvor omgivelserne synes at være idyl med smukke, frodige marker, en høj sol og smukke, blå kornblomster.

Perfekt til hverdag og fest

Continue designer blandt andet lange kjoler og nederdele, der både er perfekte til sommerens fester og til en dag på jobbet. Tøjet er nemlig også karakteriseret ved, at det ikke virker udfordrende, men pænt og anstændigt på den feminine måde. Selvom tøjet er så ultralækkert og komfortabelt, så er priserne ikke stukket af, men du betaler naturligvis lidt mere pr. tøj del, end hvis du gik i et supermarked. Det afspejler kvaliteten bestemt også.

Et godt danske alternativ til Continue kunne være Moss Copenhagen, der designer flot modetøj.