Spring til indhold

Derfor er det fedt at bruge sin fritid i haven

  • af

Er du glad for at bruge tid i naturen? Hvis det er tilfældet, er du sikkert også rigtig glad, hvis du har en have – måske endda en stor en af slagsen.

Selvom haven umiddelbart virker så simpel, fordi der jo er mange der har en have, bør man virkelig udnytte det, hvis man har en have og også dyrke sine fritidsinteresser i den. Uanset om du er vild med at læse, dyrke motion eller male, er der mulighed for at dyrke hobbyen i din have – og så får du jo en masse frisk luft på samme tid.

Vær omgivet af frisk luft og natur

Noget af det fedeste ved at bruge sin fritid i haven er selvfølgelig, at man hele tiden er omgivet af dejlig, frisk luft. Det er super godt for krop og sjæl at mærke den friske luft helt nede i lungerne, og de fleste vil også tydeligt kunne mærke forskel på de dage, hvor man har brugt meget tid udenfor, og de dage hvor man har brugt meget tid indenfor – man vil typisk være mere frisk i hovedet, hvis man har været uden for.

Det er altså super sundt for hovedet at være omgivet af frisk luft og natur, så læs mere i havebloggen her om, hvor fantastisk haven er, og hvordan du selv kan udnytte den endnu mere.

Der er mange fritidsinteresser som kan finde sted i haven

Og så kan man jo lige så godt dyrke sine interesser udenfor, hvis man har muligheden for det.

Næsten uanset hvilke ting du godt kan lide at lave i din fritid, vil du opleve, at det kan lade sig gøre at rykke det ud i haven. Hvis du eksempelvis er vild med at læse, kan du bare læse din bog i haven. Hvis du er vild med træning, kan du træne i haven. Hvis du synes det er dejligt at male, kan du rykke alt dit malergrej ud i haven.

Så er der selvfølgelig den oplagte mulighed, nemlig havearbejde, som selvfølgelig give rigtig god mening at give sig til, hvis man gerne vil bruge mere tid i haven.