Spring til indhold

Ferie uden for komfortzonen

Ferie ude af comfortzonen

Mallorca og Tyrkiets solbeskinnede strande kan være nok så dejlige, men efter et vist antal år kan selv de mest loyale, faste feriegæster få lyst til at udvide horisonten med nye, spændende destinationer. På sjoverejser.dk får du masser af inspiration til at planlægge din rejse, som du ikke nødvendigvis ville have tænkt på selv – læs med her for at få en smagsprøve på deres anbefalinger.

På kulturdyk i Rusland

Den Røde Plads, Bolsjojteatret, Stalins Syv søstre – Rusland er et overflødighedshorn af kultur, lækker mad, og arkitektur fra landets hæsblæsende historie med zardømme, kommunisme, ortodoksi og meget mere. De overdådige kupler, den stolte ballettradition og den unikke folkestemning kan sagtens nydes af andre end historienørder, og har du dokumentation, kontanter og basisgloser i orden, bliver det uden tvivl en uforglemmelig tur.

Backpacking i Vietnam

Med umanerligt turistvenlige priser på god mad, transport og store rejseoplevelser samt en gæstfri, hjælpsom befolkning er Vietnam nok det tætteste, man kommer på den perfekte backpacking-destination. Flere landemærker på UNESCO’s verdensarvsliste er at finde i Vietnams fantastiske natur, hvor du bl.a. kan opleve Sapas idylliske rismarker, Mui Nes sandbakker og de nærmest magiske ø-landskaber omkring Hạ Long Bay, Lan Ha Bay og Tràng An.