Spring til indhold

Det kan du lave i sommerhuset 2020

Grundet situationen i verden lige nu, er det sandsynligt at størstedelen af danskerne skal holde deres ferie indenlands. Dette betyder ingen rejser sydpå til dejlige ferieresorter. Dette vil nok også medføre, at mange vælger at tage i sommerhus i Danmark, også folk som ikke plejer at gøre det. Derfor er der her blevet samlet tips til, hvordan du kan bruge tiden i sommerhuset.

Bliv den nye grillmester i familien

Sommertid er lig med grilltid. Overalt i Danmark kan man begynde at dufte grillkul og stegt kød så snart solen varmer mere på himlen og dagene bliver kortere. I år kunne være året, hvor du lærte at grille som en mester.

Det gode ved grillen er, at man kan lave mange forskellige slags råvarer på grillen uden den store forberedelse inden og det bliver stadig rigtig lækkert. Hvis du ikke allerede har en grill og udstyret til den, kan du finde en god og billig grill på  https://grillmester.net/. Så er det bare at finde nogle gode opskrifter på grillmad eller eksperimentere med dine egne opskrifter. Din familie vil helt sikkert blive henrykt med din nye hobby.

Spil!

Sommerhuset er godt til at have kvalitetstid med din familie, din partner eller dine venner, afhængig af hvem du er afsted med. En god måde at samles på er ved at spille spil.

Dette kan både være jeres yndlingsbrætspil, et kortspil eller en leg som f.eks. gæt og grimasser. Det er en sikker måde at få grint på og det er en hyggelig måde at samles, hvor man er tvunget til at være rigtig sammen og snakke i forhold til når man f.eks. ser film.

Hvis du ikke lige har lyst til familietid, eller I ikke er nok til spillet, kan du selvfølgelig også få noget tid til at gå med at spille på mobilen. Dette kræver, at du har god mobildækning, hvilket du kan få på Greentel netværk.

Læs en masse bøger

Sommerhuset er også en god tid til at få læst bøger. Her har du masser af tid og undgår at blive distraheret af ting som arbejde eller huslige pligter. Så find den bog frem, som du længe har tænkt at du skulle få læst, eller gå ud og køb sommerens helt store bestseller – det gør ikke noget, så længe du nyder at læse det.

Hvis du ikke er så meget til at læse bøger, kan du også købe blade og magasiner, som du kan nyde at læse i sommerhuset.