Spring til indhold

Kom i form derhjemme – imens du er produktiv

  • af
bliv mere produktiv

Forestil dig at kunne komme i dit livs form og for ordnet alt det praktiske på samme tid? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men med en række teknikker og ændringer i måden du tænker, kan dette blive muligt. Ikke nok med at du kan komme i form, så kan der også være penge og spare. Er du en af de mange, der betaler træningscentret hver eneste månen, uden at være der på grund af manglende tid eller motivation, så kan du spare dette uden at få dårlig samvittighed.

I denne artikel får du en række tips og råd til hvordan du kan komme i form derhjemme OG samtidig være produktiv.

Få ordnet det praktiske og kom i form

Styrk dine muskler, forbedre din kondition og få ordnet haven. Det er ikke det første man tænker, når man gerne vil komme i form, men med de rette teknikker og det rigtige mindset er det i den grad muligt. Start med at sætte dig nogle mål for din træning. Vil du tabe dig? Komme i bedre form? Øge din muskelmasse? Eller opnår alle tre dele?

Er dit mål at tabe dig, så er det vigtigt at du får pulsen op. Det kan være ved at gå lidt hurtigere med græsslåmaskinen, eller køre lidt hurtigere med hækkeklipperen eller rense tagrenderne oftere. Det samme gælder, hvis du bare ønsker at forbedre din kondition, sørg for at gør tingene lidt hurtigere og få derigennem pulsen op. Ønsker du at få en øget muskelmasse, så fokusere på dine bevægelser, skal du bære en pose med jord, eller fjerne noget hækkeaffald, så sørg for din teknik sidder lige i skabet. Lav squats, dødløft eller bøj i dine arme og træn dine biceps og triceps. Se dine redskaber som træningsmaterialer, og husk det høje tempo.

Så kommer du ikke kun i bedre form, men du bliver også mere produktiv. I stedet for at se det som en byrde, så se det som en konkurrence – for kan du nå opgaverne på halv tid og samtidig komme i dit livs form, så er det en ren win win.

Så er du klar til sommerens indtog

Har du fået ordnet det praktiske og er kommet i form, så er der pludselig tid til det der virkelig tæller. Tid til vennerne, tid til familien og tid til afslapning og fordybelse. Ovenikøbet står din have nu knivskarpt. Så mangler du bare én ting, nemlig at få pudset vinduerne. Hvad gavn gør en flot have, hvis du ikke kan se gennem vinduerne? Er det ikke lige det du har mest lyst til efter denne omgang, så få en erfaren vinduespudser til at gøre arbejdet, se mere på: Faapudset.dk

Så kan sommeren bare komme an.