Spring til indhold

Få en bedre hverdag med squat rack

  • af
Få en bedre hverdag med squat rack

Et squat-rack er et træningsudstyr, der kan justeres i højden og har en olympisk bar, så det kan bruges til at udføre squats. Teknikken er ikke så ligetil og kræver meget øvelse, før bevægelsen kan udføres sikkert og effektivt.

I denne artikel vil jeg komme ind på nogle af de fordele du vil opleve, hvis du anskaffer dig en squat rack.

Brugervenlig

Når du bruger en squatrack, er det vigtigt at skubbe dig selv til dine maksimale ydeevne. Dette hjælper med at øge din styrke og størrelse og sikrer, at du kan skubbe gennem dine plateauer og mærke fremgang imellem dine trænings sektioner.

Når en person træner alene og uden overvågning, er det vigtigt at have alle sikkerhedsforanstaltninger i tankerne. En squat rack siges at give alle de sikkerhedselementer, som man har brug for, mens man flytter tunge vægte uden en spotter.

Den kan hjælpe med sikkerheden

Den vigtigste fordel ved at udføre squats, mens du bruger et squatrack, er at den er med til at skabe ro i sindet, hvilket yderligere kan føre til større selvtillid, når du udfører denne udfordrende sammensatte bevægelse.
Den bedste del af træning med squatrack er, at det ikke kun giver sikkerhed, men også hjælper med at sikre indre tilfredshed; dvs. man kan nemt tilføje nogle ekstra kilo til stangen og forsøge at gentage den mere end én gang, da den krævede sikkerhed er garanteret.
En anden vigtig ting er at oprette et mål, der er højt nok til at holde sig i bevægelse og gøre det bedre. Da man let kan justere sikkerhedsstængerne til enhver foretrukken højde, har squat racken potentialet til at give individer et fuldt bevægelsesområde, så træning kan udføres effektivt.

Forbrænd bedre med en squat rack

Jo mere muskler vi har, jo flere kalorier brænder vi i løbet af dagen. Da squat styrker flere store muskelgrupper på én gang og kræver et ton energi til korrekt udførelse; vi øger mængden af ​​kalorier, vi forbrænder under en træning med squats, i modsætning til noget mere statisk (relativt set). Plus, de fleste af de forbrændte kalorier fra træningen kommer efter den faktiske løftning.

Da squats kræver rigelig energi og kræfter, vil kroppen arbejde hårdere og længere efter træning for at reparere sig selv, hvilket øger det samlede energiforbrug.

Alle disse ting vil lede til mere energi og gåpåmod i hverdagen, hvilket er noget mange mennesker går og mangler og stræber efter.