Spring til indhold

Bartending som ny fritidsinteresse

Mangler du en ny og anderledes fritidsinteresse? Der er nok at vælge mellem, og man kan hurtigt få set sig blind på forskellige sportsgrene eller kreative aktiviteter. Hvis du er mest til de sidstnævnte, er der en mulighed, du sikkert ikke har overvejet endnu.

Vi bliver altid meget inspirerede, når vi ser, hvad en bartender kan! Derfor har vi selv kastet os ud i kunsten, og måske det også kunne være noget for dig?

 

Som med så mange andre fritidsinteresser, kan det uden tvivl være en smule dyrt at gå all in på bartending. Men når du først har det mest essentielle udstyr, er det kun spiritus og andre råvarer, der koster.

 

Sådan fik vi idéen

Hvordan kommer man på den idé, at man vil blive bedre til bartending? Sidste måned var vi til en fest, hvor de havde valgt at få professionelle bartendere til at servere cocktails hele aftenen.

 

Vores venner havde valgt konceptet lej en bartender hos en virksomhed, der hedder ZubarDubar. Og her blev vi altså bare superimponerede over det, bartenderen kunne.

 

Derfor fik vi lyst til at prøve det selv. Så når du besøger en af vores boliger, vil du måske få den tanke, at vi har nogle dårlige vaner – men i virkeligheden er det bare vores helt nye fritidsinteresse at kreere smukke og velsmagende cocktails!

 

Hvad skal du bruge?

Hvis du er helt ny og ikke allerede har skabt din egen minibar derhjemme, er der en del ting, du skal have købt ind. Uden de mest essentielle redskaber, bliver det svært at lave de lækre cocktails helt korrekt.

 

Du får først og fremmest brug for en shaker. Der er rigtig mange cocktails, der helst skal dry shakes eller wet shakes, og det bliver ikke kønt, hvis du gør det med andre redskaber, som du lige kan finde i køkkenet. Så brug hellere lidt ekstra penge for at kunne købe det rigtige.

 

Vil du også gerne kunne vise andre dit nye talent med nogle flotte billeder? Så vil vi stærkt anbefale, at du også før købt nogle glas, som klæder de forskellige cocktails. Udover at det ser flottere ud, så har de forskellige typer af glas også en betydning for smagsoplevelsen af cocktailene.

 

Invitér venner og familie til fest!

Når du først har fået godt fat i din nye fritidsinteresse, bør du selvfølgelig invitere dine venner og din familie til en smagsprøve. De fleste vil trods alt gerne vise til andre, hvad de har lært.

 

Du kan eventuelt øve dig en masse på et par enkelte cocktails og dermed brillere i disse, når du inviterer dine nærmeste over til en lille cocktailfest. Spørg eventuelt hvilke drinks de bedst kan lide. Mon ikke de vil elske, at lige præcis deres favoritter bliver serveret med lidt ekstra kærlighed?