Spring til indhold

Arkitekter designer moderne træhuse

  • af

Står du foran at skulle bygge nyt hus?

Så er der mange beslutninger, der skal træffes og ting at sætte sig ind i.

Det kan godt betale sig at tænke i bæredygtighed, når du skal bygge nyt, og med de nye moderne træhuse kan du få flotte arkitekttegnet træhuse med alle de bekvemmeligheder, som vi har brug for i vores moderne liv. For også i træhuse kan du få en individuelt tilpasset løsning, der er skræddersyet til jer af dygtige arkitekter.

Hvorfor træhus?

Når de fleste af os hører ordet træhus, så tænker vi på et sommerhus i en skagensgul eller rødlig farve med kolde gulve og træk fra vinduerne. Der lugter en lille smule af fugtigt træ, og der er ikke meget ved at opholde sig der på en regnvejrsdag. Men et træhus i det 21. århundrede er alt andet end det.

Med moderne byggetekniker og ordentlige materialer så er et træhus et både bæredygtigt og behageligt valg.

Træ som materiale

Ved at bygge et hus i træ kan man sikre sig, at det kommer fra bæredygtige produktioner og kigge efter f.eks. FSC-mærkning, der indikerer netop bæredygtighed og fair produktion. Vælger man et træhus, så er selve byggeperioden også kortere, end den vil være på et murstenshus, og du sparer derfor både kostbar tid og penge på håndværkerregninger, da selve produktionen af huset ganske enkelt er lidt hurtigere og mindre omstændig.

Godt indeklima og lavenergi

Da sommerhusene i 60’erne for alvor blev noget, som var tilgængeligt for de almindelige danskere, byggede mange disse billige nærmest skure, der var enkle og spartanske men også dårligt isolerede og ikke sikret mod fremtiden. Det var, hvad man havde penge og ressourcer til på det tidspunkt.

I dag er behovet et andet, når danskerne kigger sommerhus. Og selvom tilværelsen her godt må være lidt mere simpel, så skal vi stadig have det godt og kunne holde ud at være der nærmest hele året.

Et moderne træhus, hvad enten det er bygget som sommerhus eller helårshus, har alle fordelene, som et moderne hus skal have i dag. Det betyder et godt indeklima uden fugt, god akustik og holdbare materialer, der holder langt ind i fremtiden.

Huset vil også være bygget med øje for energiforbrug og du får derfor et hus med en lav udgift til varme, og samtidig et hus hvor du har mulighed for at holde en stabil og behagelig temperatur inden døre.

Arkitekttegnet træhuse er individuelt tilpasset

Kan du frygte, at ved køb af arkitekttegnet træhuse, så skal du vælge imellem nogle standardskabeloner, og dermed at du er låst af nogle bestemte rammer, så tager du fejl.

Flere udbyder at sælge dig et træhus, som er individuelt tegnet og designet til jeres grund og jeres familie.

En udfordrende hjørne eller koteletgrund er ikke noget problem, og det er det heller ikke, hvis I har brug for et ekstra værelse.

I kan få et hus, der passer præcis jeres behov og hverdag, så tænk derfor et træhus ind i jeres fremtidsplaner og gør noget godt for både familien, pengepungen og miljøet.