Spring til indhold

3 ideer til præmier til sportsturneringen

  • af
pokaler på række

Skal du have fundet på nogle gode ideer til nogle gode præmier til sportsturneringen, som du afholder her i weekenden eller engang i næste måned? Så er du kommet til det helt rette sted!

I denne artikel kan du nemlig læse lidt mere om tre gode muligheder, du har for at give præmier til sportsturneringen, som de deltagende kan være glade for. Læs med her hvis det skulle have interesse for dig.

En pæn medalje

I rigtig mange sportsarrangementer så får man ofte et flot medalje eller et emblem, når man har færdiggjort en opgave eller vundet en bestemt konkurrence. Netop det kunne du også gøre til din sportsturnering.

Hvis du gerne vil have fat i nogle emblemer eller medaljer til din sportsturnering, så er internettet et godt sted at starte. Der kan du finde frem til alverdens ting og sager. Du finder emblemer og medaljer på denne side.

Køb dem hjem allerede i dag. På den måde bliver der ikke noget stress op til sportsturneringen. Alt hvad du skal huske er bare at tage dem med til selve arrangementet.

En pokal

En pokal er også en meget klassisk ting at give, når folk har gennemført og vundet en sportsturnering eller andre sports events. Det kan du jo også give til din sportsturnering.

På nettet kan du igen finde frem til nogle rigtig gode firmaer, som sælger pæne pokaler. Du kan ofte få dem til meget billige priser, og den der modtager pokalen vil blive noget så stolt af den.

Hvis du har flere forskellige sportsgrene, som konkurrerer til din sportsturnering, så kan det være en god ide at tilpasse pokalerne lidt efter, hvilken sport det er, der er blevet vundet indenfor. Du eventuelt have noget forskelligt indgraveret på pokalen eller have den lille statue på pokalen se anderledes ud afhængigt af sportsgrenen.

En pæn buket blomster

Nogle gange er det ikke pokaler og medaljer, der er det bedste at give. Nogle gange er det en pæn buket blomster, som er den bedste præmie at få.

Du kan vælge både at give en pæn buket blomster samt en af præmierne foroven. Eller du kan vælge kun at give en buket blomster. Det er helt op til dig.

Du kan eventuelt beslutte dig for at give en buket blomster til alle dem, som ikke modtog en pokal. På den måde får de også en præmie for blot at have deltaget i sportsturneringen.