Spring til indhold

Skab den hyggeligste stemning i din have med en flagstang

  • af

Der er næsten ikke noget, der ser mere dansk ud, end når Dannebrog står og svajer i en have. Derfor foretrækker flere mennesker også at have en flagstang i deres have.

På den måde kan du sætte flag op, når der er fødselsdag, helligdag eller andre grund til fejring. Det er en hyggelig og traditionel måde at signalere på, at her er der noget at fejre. Nu kan du også købe en flagstang inkl. montering. På den måde skal du ikke til at bøvle med opsætningen selv.

Vælg netop den flagstang, som du ønsker

Når du gerne vil have muligheden for at flage i din have, kan du selv vælge hvilken stang der egner sig bedst. Du kan både vælge en stang med vippebeslag eller støtte. Det er helt op til dig.

Alle flagstængerne bliver leveret med både Dannebrogsflag, vimpel, knop, flagline og lineholder. Derfor kan du også anvende flagstangen lige så snart, den er blevet monteret. Du skal altså ikke selv ud at købe noget ekstraudstyr. Det gør det langt nemmere og mere overskueligt for dig.

Lad leverandøren opsætte flagstangen

Der kan være flere gode grunde til, at du ikke selv ønsker at opsætte flagstangen. Måske lever du et typisk moderne liv med karriere og familie, hvor timerne i døgnet hurtigt forsvinder? Det kan også være, at du er i gang med dit livs vinter, og derfor ikke har de samme kræfter som førhen? Det kan selvfølgelig også være, at du bare aldrig har været den bedste, når det kommer til håndværk og opsætning.

Uanset grunden kan du få din leverandør til at opsætte din flagstang for dig. På den måde kan du få opsat din flagstang i både Jylland, på Fyn eller på Sjælland.

Sådan fungerer monteringen af din stang med flag

Når du gerne vil have din leverandør til at opsætte din stang med flag for dig, vil der komme en erfaren montør hjem til dig. Det er naturligvis stadig dig, der bestemmer hvor stangen skal opsættes henne.

Du kan enten selv markere, hvor stangen skal opsættes. Eller du kan fortælle det til montøren, der så markerer området selv. Du skal nemlig være fuldstændig tilfreds med både stangen og opsætningen.

Bestem selv længden på din stang

Det er forskelligt, hvor lang en stang med flag forskellige mennesker ønsker sig. Derfor kan du også finde en leverandør, der tilbyder dig selv at fastsætte længden. På den måde får du præcis den stang med flag, som du ønsker dig.

Derfor skal du vælge en pakkeløsning

Når du gerne vil købe en stang med flag, er der altså flere gode grunde til at vælge en pakkeløsning. Først og fremmest betyder valget af en pakkeløsning, at du får alle tingene på én gang. Du kommer altså ikke til selv at skulle købe eksempelvis Dannebrogsflaget eller noget som helst andet.

Når du vælger en pakkeløsning, kan du også få en erfaren montør til at stå for opsætningen. Det sparer dig for både tid og kræfter.

Derfor er det ganske enkelt nemmere at få en flagstang, når du vælger en pakkeløsning.