Spring til indhold

Invisalign – tandretning til en travl hverdag

  • af
smilende kvinde

Mange danskere går stadig rundt med en forkert idé om, at tandretning kun kan udføres ved hjælp af en fastsiddende bøjle – bedre kendt som togskinner. Fordi togskinners markante udseende ikke egner sig til en professionel karriere, og fordi denne behandlingsform i øvrigt har ry for at være både lang og smertefuld, afstår mange voksne danskere derfor fra at få rettet tænderne.

 

Drømmer du om at få foretaget en tandretning, skal du dog vide, at togskinner langt fra er den eneste løsning. Moderne teknologi og mange års forskning har bidraget til flere nye metoder, og en af dem er invisalign. Med invisalign behandlingen får du udleveret smarte aligners, som er helt usynlige og altså sørger for at korregere dine tænder efter ønske.

 

Få rettet tænder på diskret vis

 

Fordi aligners er usynlige, er de yderst diskrete. Faktisk vil dem omkring dig slet ikke kunne se, at du er i færd med at få rettet dine tænder, fordi de gennemsigte aligners sidder perfekt tilpasset til dit tandsæt. Dermed har du altså mulighed for at leve dit liv, præcis som du plejer, alt imens dine aligners vil sørge for, at du snart får dit drømmesmil.

 

Måske tænker du nu: jamen skal de aldrig tages ud? Her er svaret naturligvis: jo, men kun sjældent! Dine aligners skal sidde på dine tænder cirka 22 timer i døgnet, altså også når du sover. Faktisk anbefaler tandlægerne hos den private klinik 1Smile, at du kun tager dine aligners ud når du spiser eller skal børste tænder. Dit invisalign behandlingssæt kan heldigvis tages nemt og diskret ud, og ved behandlingens start får du udleveret en smart speciallavet boks til opbevarelse af dine aligners.

 

Så hurtigt kan du få drømmesmilet

 

Overvejer du at tage springet og investere i en tandretning? Måske har du en særlig begivenhed forude, som kræver, at du kan være klar med dit smukkeste og bredeste smil? Så er invisalign en optimal løsning. I forhold til en almindelig fastsiddende bøjle tager tandretning med aligners utroligt kort tid. De fleste er færdige i løbet af et halvt eller et helt år. Har du brug for at vide det mere præcist, vil det selvfølgelig være en god idé, at du tager fat i en af de dygtige og erfarne tandlæger hos 1Smile. De kan fortælle dig alt om behandlingen med aligners, og så vil de også hurtigt kunne vurdere, hvor omfattende netop dit forløb vil blive.

 

Er du bekymret for, at behandlingen løber op i skyhøje beløb, kan jeg berolige dig. Hos 1Smile har de en fast pris på 18.995 kroner alt inklusive – også hvis din behandling trækker ud eller kræver ekstra produkter. Så hvad venter du på? Kontakt 1Smile i dag, og hør mere om muligheden for at få dit drømmesmil.