Spring til indhold

5 ting du kan foretage dig i din fritid

  • af

I denne artikel vil vi skrive om 5 ting du kan lave i din fritid. Nogle af tingene er måske underholdende og andre ting vil nogle måske ikke betegne som værende fritidsting.

 

Hvordan vi definerer fritid er forskelligt. Vi tager udgangspunkt i, at du nu ikke er på arbejde, din familie er ikke hjemme og du har ikke noget at give dig til på nuværende tidspunkt.

 

Se en film

Denne er ret standard – men slår aldrig fejl. At se en film i sin fritid kræver nemlig afslapning og når man slapper af, så kobler man af og får alle de irriterende hverdagsting på afstand.

 

Motioner

Når vi nu er i boldgaden “at slappe af”, så kunne man jo slappe af og få tankerne på afstand ved, at motionere. Motion er en fantastisk aktivitet når man gerne vil komme ud med lidt aggressioner, lidt damp eller bare komme af med noget energi. Og så er det jo sundt. Så tag gerne en løbetur – eventuelt med sin hund – eller en cykeltur.

 

Lær en ny hobby

Har du nogensinde set en YouTube hvor du virkelig følte, at det var noget du havde lyst til, at lære. Hvorfor så ikke begynde? Det kan være, at lægge perler, stå på hænder, samle på frimærker, gå til ridning eller hundetræning. Det kan være, at du altid har drømt om at lære, at spille Discgolf – første skridt er, at starte. Det kan også være, at du altid har drømt om at lære, at spille 7-kabale eller andre kortspil.

 

Ryd op i hjemmet

Denne er nok det som mange vil betegne som værende en meget dårlig fritidsaktivitet. Ikke desto mindre, så skal det jo ordnes før eller siden. Det kan være, at du har et par rodede skuffer de trænger til, at blive gennemgået. Måske har du ikke fået sat papirerne i orden de sidste 6 måneder. Måske ligner skabet noget der er løgn eller måske har du en masse ting der egentlig bare blive smidt ud eller sendt på genbrug.

 

Ryd op i dine online aktiviteter

Her tænker vi sociale netværk. Måske har du en masse notifikationer eller en masse sider som du synes godt om på Facebook – som du egentlig ikke synes ret godt om længere. Måske irriterer det dig, at hver gang du kigger på Facebook eller Instagram, så ser du en masse opslag som du egentlig ikke interesserer dig synderligt meget for. Her kan du vælge, at skjule de opslag du ikke bryder dig om – og du kan stoppe med, at følge de venner som du egentlig blot irriterer dig over.

 

Vi håber, at du kunne bruge de 5 ting til noget – god fornøjelse.