Spring til indhold

Nye lamper til stuen

  • af

Du kan finde et hav af forskellige lamper, og det kan være svært at finde den helt rigtige lampe som passer til netop dig. Hvis du mangler nogle nye lamper til stuen, så læs med her, hvor vi giver dig nogle gode råd til, hvordan du vælger de helt rette lamper.

Hvilken type lampe skal du vælge?

Der er rigtig mange forskellige lampetyper på markedet. Når du skal ud at købe nye lamper, så er det vigtigt, at du tager dig tid til at undersøge, hvilken type lamper der passer bedst til din stil. Hvis du har en stil som er mere moderne, så kan det være en god idé at vælge Chic Antique Lamper. Hvis du derimod har en mere klassisk eller rustik stil, så kan det være en god idé at vælge nogle lamper i træ eller metal. Du kan også overveje at kombinere forskellige materialer i din indretning.

Hvor meget skal du investere?

Det kan ofte være svært at få overblik over priserne på lamper, når der jo findes et hav af forskellige lamper på webshoppernes hjemmesider, og i de forskellige butikker. Men generelt set koster de billige lamper fra et par 100, mens de dyre lamper ofte koster flere tusinde kroner. Du bør altså ikke investere alt for meget i dine lamper først, men prøv i stedet først at finde ud af, hvilken stil der passer bedst til dig – så vil du med tiden blive klogere på, hvilke lampetyper der vil passe bedst til dig og din stil. Dertil kan du jo altid prøve at gå på jagt online og finde gode tilbud på lamper, hvilket man ofte kan finde, og ikke kun i forbindelse med Black Friday. Derfor kan du med fordel lave en ”pris alarm” inde på et site som Pricerunner, hvor du automatisk får besked når den lampe du er ude efter, kommer på bud.

Bliv inspireret

Hvis du mangler inspiration til dit nye indretningsprojekt med nye lamper, så kan det være en god idé at besøge et af de mange interiørforhandlere – både online og i den fysiske verden. Her vil du nemlig kunne blive inspireret af andres smag og stil – og samtidig få et bedre overblik over de forskellige lampetyper og materialer. Dertil kan du selvfølgelig også finde nogle gode influencers på Instagram, som kan være med til at inspirere dig til dit nye projekt. Her kan du for eksempel finde nogle gode influencers som ikke nødvendigvis er fokuseret kun på indretning, men som har en gode tips og tricks til deres hjem. Der er ikke nogen særlige regler, når det kommer til indretning – så længe du kan lide det, du har indrettet, så har du gjort det rigtigt.  God fornøjelse!